LIIKETOIMINNAN KEHITTÄMINEN

Uusi suunta - kolmen valmennuksen sarja

Maailmamme muuttuu nopeammin kuin koskaan ja siksi meidänkin tulee tarkistaa suuntaamme jatkuvasti. Tämän valmennussarjan tarkoitus on antaa valmiudet, osaaminen ja menetelmät sekä työkalut liiketoiminnan Uuden suunnan määrittelyyn ja toiminnan uudistamisen tehokkaaseen toteuttamiseen.

Valmennussarja koostuu kolmesta osiosta:

Uusi suunta selväksi, opetellaan määrittelemään ja kuvaamaan liiketoiminnan Uusi suunta organisaatiotasolla niin selkeällä tavalla, että kaikki organisaation toimijat voisivat sen ymmärtää.

Uusi suunta yhteiseksi, opetellaan menetelmät, joiden avulla organisaatiotason Uusi suunta tulkitaan yksiköiden ja prosessien näkökulmasta eli osittamaan Uusi suunta ohjaus- ja toimintayksikkötasolla.

Uusi suunta toiminnaksi, opetellaan menetelmät, joiden avulla Uusi suunta viedään käytännön toiminnan tasolle eli suunnitellaan tavoitetilan prosessit ja niiden toimeenpano.

Uusi suunta selväksi

​Tässä valmennuksessa opit tuottamaan selkeän Uuden suunnan kuvauksen, jonka avulla voit saada sen selväksi koko organisaatiolle.

Kesto: 2 päivää

Uusi suunta yhteiseksi

Tässä valmennuksessa opetetaan työtavat ja menetelmät, miten Uuden suunnan osittaminen yksiköille toteutetaan ja kuvataan tehokkaalla ja ymmärrettävällä tavalla.

Kesto: 2 päivää

Uusi suunta toiminnaksi

Tässä valmennuksessa opetetaan työtavat ja menetelmät, joiden avulla yksikkö- ja prosessitason toiminnan kuvaus ja uudistaminen voidaan toteuttaa tehokkaasti ja käytännönläheisesti.

Kesto: 2 päivää

Valmennukset ovat tarkoitettu menestyshakuisten muutoksessa olevien organisaatioiden hallituksen jäsenille, johdolle ja kaikille niille, jotka ovat vastuussa organisaation toiminnan suuntaamisesta ja kehittämisestä.

Osiot eivät ole toisistaan riippuvaisia ja voit hyvin osallistua vain yksittäiseen osioon.

Menestystakomo Oy | Fredrikinkatu 61A | 00100 HELSINKI | FINLAND